Ce beneficii ai dacă lucrezi ca îngrijitoare de vârstnici la Promedica24

15 ianuarie 2018 Redacția Promedica24
Evaluați articolul

Datorită calității serviciilor pe care le oferă și a profesionalismului de care dă dovadă, Promedica24 este în prezent lider pe piața europeană în domeniul îngrijirii seniorilor la domiciliu. Compania caută în permanență colaboratori serioși cu care să-și mărească echipa și își îmbunătățește în mod constant activitatea în vederea oferirii unor servicii de calitate superioară.

Promedica24 prestează servicii de îngrijire persoane în vârstă la domiciliu pentru clienți de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii și Poloniei. Compania recrutează astfel îngrijitori și îngrijitoare pentru bătrâni din România, Polonia și Bulgaria, oferind acestora nu doar un salariu atractiv, ci și numeroase alte beneficii.

Oferte verificate

Compania își selectează cu atenție atât angajații, cât și clienții, acordând o atenție deosebită ofertelor primite. Persoanele în vârstă care apelează la serviciile companiei trebuie să formuleze oferta corect și clar, pentru a nu induce în eroare candidații care doresc să aplice pentru acel loc. Promedica24 se asigură de acuratețea informațiilor astfel că toate ofertele care ajung la îngrijitori și îngrijitoare sunt sigure.

Plecări la muncă sigure și legale

După ce sunt parcurse toate etapele procesului de recrutare și se alege oferta potrivită experienței și nivelul de cunoștințe lingvistice ale îngrijitoarei sau îngrijitorului, se stabilește de comun acord data plecării. Aceasta poate fi chiar și după 48 de ore de la semnarea contractului, transportul fiind asigurat de către Promedica24. Înainte de plecare, îngrijitoarea de bâtrâni va primi documentele necesare și biletul de călătorie. Plecarea are loc din localitatea care se află cel mai aproape de domiciliul îngrijitoarei pentru ca distanța să nu fie un inconvenient. Transportul până la domiciliul clientului din Germania este asigurat de o firmă serioasă cu care Promedica24 colaborează astfel că noul angajat va ajunge în siguranță și confort la destinație.

Salarii atractive

Salariul net pe care un îngrijitor îl poate câștiga variază în funcție de nivelul limbii germane și experiență, acesta fiind cuprins între 650 și 1200 de euro pe lună. În plus, acestuia i se adaugă un pachet complet de beneficii cum ar fi: cazare, masă, asigurări private de sănătate, transport și asistență 24/24.
Totodată, toate taxele, impozitele, asigurările medicale de stat sau private, cheltuielile cu transportul și cu asistența oferită sunt suportate de Promedica24.

Asigurare în timpul călătoriei

Colaboratorii Promedica24 beneficiază de asigurare medicală privată pe toată perioada șederii în Germania. Asigurarea ERV asigură contactul permanent cu Centrul de Urgențe, ea acoperind, printre altele, și costurile de transport medical, costurile tratamentului și al îngrijirilor. În cazul în care îngrijitorul sau îngrijitoarea trebuie să părăsească locul unde prestează serviciile, este obligatorie anunțarea coordonatorului personal sau a echipei de asistență Promedica24 pentru a i se găsi un înlocuitor. Detaliile cu privire la procedurile în caz de boală sunt prezentate în anexa contractului de colaborare.

Formări pentru îmbunătățirea abilităților

Promedica24 este permanent implicată în procesul de îmbunătățire a abilităților îngrijitorilor de bătrâni. Accentul cade nu doar pe dezvoltarea competențelor profesionale, ci și pe cele personale, compania dorind ca aceștia să fie relaxați și mulțumiți de munca pe care o prestează. Toți cei interesați de un loc de muncă ca îngrijitor de bătrâni în Germania beneficiază de cursuri gratuite de limba germană pentru a putea atinge nivelul cerut pentru angajare. Pe durata contractului de colaborare, Promedica24 le pune la dispoziție și alte cursuri de perfecționare a limbii pentru ca ei să se poată bucura de mai multe avantaje.
Deoarece colaborarea cu persoanele în vârstă poate fi uneori problematică și necesită cunoștințe de specialitate, compania oferă și cursuri de pregătire profesională. Astfel, persoanele care lucrează cu Promedica24 au acces gratuit la Ghidul Îngrijitoarei și la cursurile video create special pentru a ușura le munca și pentru a oferi o înțelegere mai clară asupra nevoilor persoanelor în vârstă.

Asistență 24/24

Munca în străinătate diferă față de cea din țara de domiciliu nu doar prin limba vorbită, ci și din punct de vedere legal și cultural. În cazul în care îngrijitorii de bătrâni întâmpină anumite probleme sau au nelămuriri, pot apela cu încredere la echipa Promedica24. Aceasta le oferă asistență gratuită 24/24 și grija unui coordonator preocupat în permanentă de bunăstarea celor cu care colaborează.