Despre noi

Activitățile Promedica24

De 17 ani suntem mândri că reușim să stabilim standardele de profesionalism în branşă, fiind astfel fideli misiunii noastre. Ne distingem prin experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenția maximă la nevoile clienţilor noştri. Pentru noi, fiecare persoana este unică şi de aceea fiecare persoană este abordată individual, însă cu aceeași atenție.

Prestăm servicii de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Poloniei. În numele lor căutăm și pregătim pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și organizarea plecării în străinătate. Peste 40.500 de Îngrijitoare şi Îngrijitori s-au decis să colaboreze cu noi, oferindu-ne încrederea lor.

Îngrijitorilor noştri le garantăm:

 • Salarii atractive și bonusuri speciale;
 • Muncă legală în condiții de siguranță;
 • Formări pentru îmbunătățirea abilităților;
 • Cursuri de limbă (pentru începători și de perfecționare).

Persoanelor pe care le îngrijim, le asigurăm:

 • Siguranța și confortul unei vieți în propria lor casă;
 • Grija unui îngrijitor calificat;
 • Formalități minime și rapiditate în găsirea îngrijitorilor.

Ne-au acordat încrederea lor peste 31.100 de clienţi.

Ne extindem în mod constant rețeaua de franciză. Împreună, modelăm piața serviciilor de îngrijire şi înregistrăm an de an din ce în ce mai multe succese.

Partenerii noştri de franciză vizitează anual mii de clienți. Suntem astfel aproape de ei, știm care sunt nevoile lor şi vă putem sfătui pe Dvs. în cunoștință de cauză, vă putem ajuta să alegeţi serviciul corespunzător și vă oferim sprijin pe tot parcursul colaborării noastre.

Misiunea companiei

Ca lider de piață european în îngrijirea la domiciliu, noi vă oferim o alternativă profesională și accesibilă pentru instituțiile (căminele) de îngrijire medicală. Asigurăm îngrijire la cel mai înalt nivel, motiv pentru care ne străduim să recrutăm personal și să îmbunătățim abilitățile de îngrijire așe personalului nostru.

Calitate şi certificate

Ca lider pe piaţa serviciilor de îngrijire, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că serviciile noastre sunt prestate la cel mai înalt nivel.

 • Sprijinim dezvoltarea angajaților noștri;
 • Îmbunătățim în mod constant competențele Îngrijitoarelor și Îngrijitorilor noștri;
 • Avem grijă de nevoile individuale ale fiecărui client în parte.

Pe parcursul unui an suntem evaluaţi pozitiv în cadrul a numeroase audituri interne și externe organizate de instituţiile de certificare.

Axarea noastră pe calitate şi efortul permanent de îmbunătățire a competențelor angajaților noștri ne asigură o organizare internă foarte bună și furnizarea de servicii la cel mai înalt nivel.

De ani de zile suntem membrii ai

SAO

Agenţia poloneză în domeniul sănătății (SAO)

SAZ

Asociația Agențiilor de Ocupare a Forței de Muncă (SAZ)

Certificatele noastre

 • Certificatul de înregistrare a operatorului economic în registrul antreprenorilor ce se ocupă cu coordonarea agenţiilor de ocupare a forţei de muncă, certifică legalitatea activităţii desfăşurate.
 • Certificatul de calitate ISO 9001:2015 reprezintă certificarea proceselor de înaltă calitate ce sunt aplicate în cadrul organizaţiei în ceea ce priveşte recrutarea candidaţilor pe postul de îngrijitori pentru seniori şi a serviciilor oferite în acest domeniu. ISO 9001:2008 face referire la înţelegerea şi satisfacerea nevoilor clientului în cadrul unei organizații.
 • Certificatul QSBB TÜV Rheinland reprezintă confirmarea calităţii serviciilor realizate de Promedica24 în ceea ce priveşte îngrijirea persoanelor dependente de alte persoane. Acesta a fost acordat în contextul activității de recrutare şi formare a îngrijitorilor.