Protecția datelor dvs. personale

Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia, adresa de e-mail: datepersonale@promedica24.ro, nr. de telefon: +40316302347.

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor dvs., puteți contacta Inspectorul responsabilul cu Protecția Datelor: datepersonale@promedica24.ro.

Furnizarea de date este voluntară, dar este necesară pentru a vă oferi oferte de muncă.

Datele dvs. personale vor fi procesate pentru a vă oferi oferte de locuri de muncă în calitate de îngrijitor, iar în cazul consimțământului expres, datele vor fi prelucrate și în scopul trimiterii conținuturilor de marketing sau pentru contactul telefonic. Transmiterea datelor este voluntară dar este necesară pentru atingerea obiectivelor menționate mai sus.

Baza legală pentru prelucrarea datelor este:

  • consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal,
  • interesele legitime ale Promedica Care Sp. z o.o. implicând implementarea activităților de marketing legate de companiile din grupul Promedica24.

Acces la datele dvs. vor avea angajații noștri, entitățile din Grupul Promedica24 care cooperează cu compania noastră și din afara Grupului Promedica24, care furnizează servicii IT, de telecomunicații, marketing și logistică, care ne sprijină în activitatea noastră. Aceste entități vor avea acces la datele dvs. numai în scopul îndeplinirii sarcinilor legate de prezentarea ofertelor de muncă sau de îndeplinire a obiectivelor de marketing. Datele dvs. vor fi, de asemenea, stocate de entități care operează în Statele Unite ale Americii. Aceste entități s-au alăturat programului Scutul de Confidențialitate (Privacy Shield), aprobat de Comisia Europeană, ceea ce înseamnă că acestea protejează în mod adecvat datele cu caracter personal.

Dacă vă retrageți consimțământul, datele dvs. vor fi stocate pentru o perioadă care nu este mai lungă decât este cerută de legea aplicabilă privind termenul de prescripție. Ca retragere a consimțământului recunoaștem, de asemenea, lipsa de interes pentru oferta noastră.

Aveți dreptul să:

  • solicitați accesul la datele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau limitarea acestora, precum și dreptul de a vă opune prelucrării și transferului de date;
  • retragerea consimțământului la prelucrarea datelor în orice moment prin trimiterea unui
    e-mail la următoarea adresă: datepersonale@promedica24.ro sau prin telefon la numărul: +40316302347, în scris sau în persoană în filialele noastre. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
  • depuneţi o plângere privind prelucrarea datelor dvs. personale către autoritatea competentă pentru protecția datelor cu caracter personal.

Datele dvs. nu vor fi utilizate pentru profilarea sau luarea deciziilor automate.