Cele mai frecvente întrebări

Da, oferim şi muncă în locul altui îngrijitor, pe termen scurt, dar acest lucru depinde de fiecare caz în parte.

Nu toţi. Avem un grup mare de persoane care au nevoie de diferite forme de îngrijire. Totul depinde de ofertă şi preferinţe.

Înainte de fiecare contract, organizăm cursuri de îngrijire ce permit formarea suplimentară a persoanelor care vor pleca cu noi. În plus, vă punem la dispoziție o mulţime de filme de instruire şi materiale pe care le veți primi de la filialele noastre. Este un plus ca persoana care doreşte să devină îngrijitor pentru seniori să aibă experienţă practică (de ex. în familie) în acest domeniu.

Asigurăm transportul din locul stabilit de plecare, până la locuința persoanei de care vă veţi ocupa.

Facem tot posibilul să vă găsim cazurile în zonele dorite, însă nu întotdeauna este posibil.

Promedica24 se ocupă de organizarea completă a plecării Dvs. în Germania – vă asigurăm transportul, cazarea, masa. Îngrijitorii noştri nu suportă aceste cheltuieli suplimentare.

Plata este stabilită individual, pentru fiecare caz în parte.

Nu, nu trebuie să plătiţi nici un fel de taxe, în nici una din etapele colaborării cu noi.

După ce luaţi legătura cu noi, de ex. prin formularul de pe pagina de Internet sau prin telefon, vom purta cu dvs. o convorbire telefonică, în timpul căreia vă prezentăm compania noastră, oferta de angajare şi vă răspundem la toate întrebările pe care le aveți. Vom discuta, de asemenea, despre experienţa pe care o aveţi în ceea ce priveşte îngrijirea şi cunoştinţele de limbă germană. În cazul în care convorbirea va fi evaluată ca fiind pozitivă, vă invităm să veniţi la una dintre filialele companiei noastre, care se află cel mai aproape de domiciliul dvs., unde ne vom ocupa de toate formalităţile.

În oricare dintre cazuri puteţi lua legătura prin telefon cu noi, 7 zile pe săptămână, 24 ore din 24.

Numere de telefon importante

Plecarea poate avea loc foarte repede, chiar şi după câteva zile de la semnarea contractului. Totul depinde de preferinţele Dvs.

Da, avem oferte de muncă ca îngrijitor/îngrijitoare pentru seniori în Germania, disponibile permanent. În fiecare zi ofertele sunt actualizate şi disponibilitatea acestora este verificată.

Oferte de muncă în Germania

Criteriul cel mi important este cunoaşterea limbii germane. Importantă este, de asemenea, experienţa pe care o aveţi în ceea ce priveşte îngrijirea persoanelor în vârstă sau a celor dependente de alte persoane (este luată în considerare și experienţa de îngrijire a unui membru de familie). Şi bineînţeles dorinţa de a munci în străinătate!

Nivelul salariului depinde de cunoaşterea limbii germane. Depinde, de asemenea, de experienţa pe care o aveţi în ceea ce priveşte îngrijirea persoanelor în vârstă sau a celor dependente de alte persoane.

Tipul contractului depinde de ţara de plecare. În cazul Germaniei, vă propunem contract de colaborare pe termen nedeterminat.

Durata contractelor este flexibilă. Standard, plecările încep de la o lună și cea mai lungă perioadă poate ajunge la 6 luni. Totul depinde de preferinţele Îngrijitorului/Îngrijitoarei.