Promedica24 oferă oportunități de angajare acum și în Anglia.

19 ianuarie 2021 Redacția Promedica24
Evaluați articolul

Cu peste 16 ani de experiență în domeniul îngrijirii de seniori, Promedica24 s-a preocupat permanent să ofere cele mai bune condiții de muncă, să îmbunătățească experiența îngrijitoarelor la caz și să ofere beneficii care să le aducă satisfacții materiale și personale. Peste 40.500 de persoane au lucrat de-a lungul timpului cu Promedica24 ca îngrijitoare pentru persoane vârstnice și s-au bucurat de un loc de muncă sigur și stabil în Germania. Datorită încrederii primite din partea îngrijitoarelor și a clienților și pentru a putea veni în întâmpinarea cât mai multor români aflați în căutarea unui loc de muncă, Promedica24 oferă oportunități de angajare acum și în Anglia.

Care sunt beneficiile dacă lucrezi cu Promedica24 în Anglia?

  1. Contract legal

Cu Promedica24 te bucuri de contract legal de muncă și lucrezi în siguranță pe teritoriul Angliei. Ne asigurăm că toate formalitățile sunt realizate în conformitate cu prevederile legale și că sunt îndeplinite toate cerințele solicitate de statul britanic pentru persoanele din străinătate care doresc să lucreze în Anglia.

  1. Salariu atractiv

Promedica24 oferă salariu atractiv calculat în funcție de categoria cazului la care mergeți. Salariul depinde de dificultatea cazului: cu cât dificultatea este mai ridicată, cu atât salariul este mai mare. Pentru plata acestuia, este necesar să aveți deschis un cont în lire unde Promedica24 va vira suma aferentă salariului până în data de 14 a lunii viitoare.

  1. Training de îngrijire

Pentru a lucra în Anglia, este necesar să participați la un training timp de 4 zile, organizat de Promedica24 unde veți aprofunda informațiile legate de îngrijirea seniorilor, măsuri de igienă și siguranță la locul de muncă, și informații legate de normele legale prevăzute în UK cu privire la munca pe care o desfășoară un îngrijitor. De asemenea, vi se vor comunica toate detaliile necesare in vederea unei colaborări eficiente cu angajații Promedica24 pe întreaga perioadă contractuală.

  1. Transport asigurat

Asigurăm transportul cu avionul din România în Anglia. De asemenea, în situațiile în care este necesar, oferim transport de la aeroport la domiciliul persoanei îngrijite. Transportul este gratuit pentru îngrijitoare și Promedica24 se ocupă de formalitățile necesare călătoriei: documente de călătorie, bilete de avion, autocar etc.

  1. Asistență telefonică 24 de ore din 24, 7 zile/7

Când lucrezi cu persoane vârstnice, pot apărea situații în care aveți nevoie de ajutor sau susținere. De aceea, Promedica24 a implementat serviciul de asistență telefonică permanentă. La orice oră, puteți apela la numărul de telefon oferit de noi și puteți prezenta situația pe care o întâmpinați, iar un operator Promedica24 vă va ajuta pentru a soluționa problema. Nu sunteți niciodată singură și vă bazați pe sprijin și suport permanent.

  1. 2 ore pe zi pauză

Îngrijitoarea beneficiază zilnic de două ore de pauză fără nicio excepție. Familia seniorului are obligația de a asigura pauza zilnică, astfel încât îngrijitoarea să se poată odihni și poată avea grijă de ea.

  1. Coordonator dedicat

Pe toată durata în care lucrați ca îngrijitoare pentru vârstnici în Anglia cu Promedica24, veți avea un coordonator care se va ocupa de dumneavoastră. Coordonatorul este persoana de contact care vă transmite toate informațiile de care aveți nevoie pentru a călători și pentru a lucra în condiții optime. De fiecare dată când întâmpinați o situație în care aveți nevoie de ajutor, puteți apela la coordonatorul dumneavoastră și acesta va găsi soluții optime pentru a vă ajuta. Coordonatorul va avea întotdeauna toate informațiile despre cazul la care vă aflați și despre istoricul acestuia, astfel încât să vă poată sprijini în problema întâmpinată.

  1. Perioada de ședere este de 2-6 luni

Îngrijitoarea poate sta la caz pe o perioadă cuprinsă între două și șase luni. La finalizarea acestei perioade, va stabili împreună cu coordonatorul repartizat, detaliile cu privire la disponibilitatea în vederea urăatoarei plecări.

  1. Plecări rapide

Ne asigurăm că procesul de recrutare va fi realizat cât mai eficient, astfel încât plecarea la cazul din Anglia să fie făcută în cel mai scurt timp, după îndeplinirea tuturor formalităților necesare.

Procesul de recrutare

  1. Îngrijitoarea de seniori aplică pentru un loc de muncă completând formularul de contact pe site-ul Promedica24 (https://www.promedica24.ro/lp-ro-uk/) sau sunând la numărul de telefon 0316301555. De asemenea, persoanele care vor să aplice, pot să ne scrie pe pagina de Facebook.
  2. Recrutorii Promedica24 vor contacta persoanele care au aplicat pentru un loc de muncă în domeniul îngrijirii de seniori și, în urma discuției, vor programa testul de limba engleză.
  3. Se realizează un profil al îngrijitoarei în baza căruia se va alege un caz potrivit pentru aceasta.
  4. Ulterior interviului de limba engleză, se semnează contractul de muncă.
  5. Promedica24 organizează cursul intensiv de îngrijire pentru persoane vârstnice timp de 4 zile.
  6. În urma cursului, îngrijitoarea va avea un interviu online în limba engleză, interviu în cadrul căruia îi va fi prezentat cazul la care poate merge.
  7. Dacă îngrijitoarea va fi acceptată la caz, se vor realiza toate formalitățile necesare pentru a călători și lucra în Anglia.

Care sunt condițiile pentru a lucra ca îngrijitoare de seniori în Anglia?

  1. Experiență în domeniul îngrijirii de seniori

Să lucrezi ca îngrijitoare de seniori presupune, în primul rând, să fii o persoană empatică, să-ți placă să lucrezi cu persoane în vârstă, să le înțelegi nevoile și neputințele. Experiența în domeniul îngrijirii de persoane vârstnice este foarte importantă și este o cerință de bază pentru a lucra în Anglia cu Promedica24.

  1. Cunoștințe de limba engleză la nivel mediu-avansat

De asemenea, este foarte important să cunoști limba engleză la nivel mediu-avansat. De multe ori persoanele care doresc să lucreze în domeniu nu consideră ca fiind importantă cunoașterea limbii. Din experiența pe care o avem în domeniu, pentru a putea lucra ca îngrijitoare de seniori fără să poți comunica la nivel mediu cu persoana îngrijită, cu familia acesteia sau chiar cu medicul este foarte dificil. Pe lângă atribuțiile tehnice pe care le are în fișa postului, îngrijitoarea trebuie să poată discuta cu seniorul despre cum se simte, dacă are nevoie de ceva, să-i țină companie și să-l ajute să se simtă confortabil în prezența acesteia. De cele mai multe ori, îngrijitoarea trebuie să păstreze legătura cu familia persoanei îngrijite și să-i comunice acesteia detalii legate de starea seniorului. De asemenea, să te descurci într-o țară străină fără să cunoști limba poate să-ți creeze o stare de disconfort și pe parcursul călătoriei, atunci când faci cumpărături sau mergi să vizitezi.

Începând cu data de 01.01.2021, din cauza ieșirii Angliei din Uniunea Europeană, este necesar ca persoanele străine care lucrează în Anglia să aibă drept de ședere. Promedica24 sprijină îngrijitoarele de seniori pentru a obține dreptul de ședere care va fi valabil timp de 5 ani. De asemenea, este necesar să dețină NIN (National Insurance Number).

Condițiile de călătorie din România în Anglia în perioada pandemiei

Persoanele care călătoresc din România în Anglia în această perioadă, trebuie să se autoizoleze timp de 10 zile. Autoizolarea se face fie la domiciliul persoanei îngrijite, dacă acesta/familia acestuia și autoritățile își dau acordul, fie la hotel. Pentru izolarea la hotel, Promedica24 asigură cazarea, masa și remunerație parțială din salariu pentru perioada respectivă.

Dacă după 5 zile de autoizolare, îngrijitoarea își face un alt test covid-19 și acesta are rezultat negativ, poate ieși din izolare.

De asemenea, toate persoanele care sosesc în Anglia trebuie să prezinte un rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 3 zile înainte de intrarea în Anglia. Costul testului este suportat de Promedica24, asigurând astfel toate detalii călătoriei în siguranță a îngrijitoarelor de seniori.

Promedica24 asigură toate condițiile necesare pentru a oferi un loc de muncă sigur și stabil în Anglia. Suntem permanent la curent cu toate evenimentele care pot impacta domeniul îngrijirii de seniori și ne preocupă să luăm cele mai bune decizii astfel încât îngrijitoarele de seniori să se bucure de un loc de muncă plin de satisfacții.