LUCREAZĂ CA ÎNGRIJITOARE PERSOANE VÂRSTNICE ÎN ANGLIA LA DOMICILIUL PACIENTULUI!

HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ!
APLICĂ ACUM!

APLICĂ ACUM!

Fields with * are required
Alege prefixul.     Fără cifra "0" de la începutul numărului

Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment mai multe+ trimițând un e-mail la: datepersonale@promedica24.ro sau prin telefon la numărul: +40316302347, sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.-ascunde

Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Mai multe

LUCREAZĂ CU PROMEDICA24 ȘI VEI BENEFICIA DE:

  • Un loc de muncă sigur și stabil
  • Salariu atractiv
  • Asigurare medicală privată pe teritoriul Angliei
  • Îți vom organiza călătoria și vom rezolva toate formalitățile
  • Oferim transport gratuit până acasă la pacient, dar și cazare și masă
  • Îți oferim susținerea noastră 24/24h pe tot parcursul șederii. Vom ține legătură cu tine în permanență
  • Fără comision!

APPLY NOW!

MUNCĂ ÎN SIGURANȚĂ PENTRU TINE

Având în vedere incidența mai mare de COVID-19, am implementat următoarele standarde noi privind recrutarea, deplasarea și munca în Anglia.

Promedica24 nu încetează să angajeze îngrijitori noi, să organizeze plecări și să furnizeze servicii de îngrijire pentru clienții și pacienții săi. Totuși, având în vedere situația actuală din țară și întreaga Europa, legată de incidență mai mare de îmbolnăviri cu COVID-19, am implementat standardele noi de prelucrare a aplicărilor din partea candidaților.
Pacienții și familiile acestora au fost informați cu privire la recomandările noastre. Aceștia vor avea grijă de sănătatea pacientului și a îngrijitorului. În cazul apariției simptomelor de îmbolnăvire - atât la pacient, cât și la îngrijitor, ambii vor primi cea mai bună și rapidă asistență din partea serviciilor medicale.
Managerii noștri de contracte mențin legătură constantă cu tine. De asemenea, ai la dispoziție infolinia de urgență a companiei noastre (24h din 24h).
LUCREAZĂ CA ÎNGRIJITOARE PERSOANE VÂRSTNICE ÎN ANGLIA | Promedica24
Harta paginii Promedica24