Promedica24 lansează prima aplicație pentru Îngrijitori de Persoane Vârstnice din România.

14 iulie 2023 Redacția Promedica24
Evaluați articolul

Tocmai am lansat o aplicație mobilă revoluționară în Google Play, dedicată ingrijitorilor de persoane vârstnice din Germania: „Promedica24 Care Zone” – prima aplicație de acest fel din România, care vine în sprijinul celor care își dedică viața îngrijirii bătrânilor din Germania.

Într-o lume în continuă schimbare și cu populația îmbătrânind rapid, ne-am propus să creăm o soluție inovatoare pentru a răspunde nevoilor crescânde ale acestui segment important al societății. Promedica24 Care Zone vine ca un instrument puternic, ușor de utilizat și conceput special pentru îngrijitorii de persoane vârstnice, ajutându-i să ofere servicii de calitate superioară și să îmbunătățească calitatea vieții celor pe care îi îngrijesc.

Ce face Promedica24 Care Zone atât de specială? Această aplicație mobilă completă și intuitivă oferă o gamă largă de funcționalități esențiale pentru ingrijitori și persoanele vârstnice pe care le îngrijesc. Prin intermediul aplicației, ingrijitorii își pot gestiona mai eficient activitatea, pot accesa sfaturi și ghiduri practice, precum și resurse utile pentru îngrijirea vârstnicilor.

Promedica24 Care Zone aduce o serie de funcționalități suplimentare pentru a oferi o experiență completă și avantajoasă pentru ingrijitori.

Acestea includ:

  • Vizualizarea remunerației în orice moment – Ingrijitorii pot avea acces rapid și ușor la informațiile despre remunerație și pot urmări detaliile financiare legate de munca lor.
  • Contact direct cu coordonatorul dedicat – Prin intermediul aplicației, ingrijitorii pot intra în contact direct cu coordonatorul lor dedicat, facilitând comunicarea și rezolvarea rapidă a problemelor sau întrebărilor.
  • Utilizarea chat-ului cu clientul – Aplicația oferă un chat integrat, care permite ingrijitorilor să comunice direct și rapid cu clientul, simplificând mult colaborarea cu pacientul și familia acestuia.
  • Depunerea declaratiilor pentru munca în România – Ingrijitorii pot depune declarațiile necesare pentru munca lor în România prin intermediul aplicației, asigurându-se că procesul este eficient și în conformitate cu reglementările legale.
  • Linie de urgență dedicată disponibilă 24 de ore din 24 – Aplicația oferă o linie de urgență dedicată, disponibilă non-stop, unde ingrijitorii pot solicita asistență imediată în situații de urgență sau pot obține răspunsuri la întrebări urgente.
  • Acces la asigurarea privată de sănătate în Germania – Ingrijitorii pot vizualiza detaliile și acoperirea asigurării lor private de sănătate în Germania direct în aplicație, asigurându-se că au acces la servicii medicale adecvate și de calitate.
  • Vizualizarea profilului pacientului – Ingrijitorii pot accesa informații importante despre pacienții pe care îi îngrijesc, precum date medicale, necesități speciale sau preferințe, pentru a oferi îngrijire personalizată și atentă.
  • Informații utile legate de meseria de ingrijitor de persoane vârstnice – Aplicația oferă o secțiune specială cu informații utile despre meseria de ingrijitor de persoane vârstnice, oferind sfaturi practice, resurse și actualizări legate de domeniu.

Suntem dedicați să aducem o schimbare pozitivă în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice și suntem mândri să fim pionieri în acest sector în România. Echipa noastră de dezvoltatori, împreună cu experții în îngrijirea vârstnicilor, a lucrat neobosit pentru a oferi o aplicație mobilă de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor și cerințelor atât ale ingrijitorilor, cât și ale celor pe îi îngrijesc.

Dacă sunteți un ingrijitor dedicate muncii cu Promedica24, vă încurajăm să descărcați gratuit aplicația Promedica24 Care Zone din Google Play și să vă alăturați comunității noastre în creștere.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru că ați ales să fiți parte din această inițiativă inovatoare. Echipa noastră este mereu deschisă pentru feedback și sugestii, deoarece ne dorim să dezvoltăm în continuare aplicația în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră.

Haideți să lucrăm împreună pentru a crea o societate în care îngrijirea persoanelor vârstnice să fie prioritate și să ofere un mediu sigur și confortabil pentru toți membrii ei.

Descărcați acum Promedica24 Care Zone și începeți să transformați modul în care îngrijim persoanele în vârstă!

Pentru mai multe informații și asistență, vizitați website-ul nostru www.promedica24.ro.