Promedica24, filiala Arad organizează workshopul cu tema: „Tehnici practice de îngrijire”

24 mai 2018 Redacția Promedica24
Evaluați articolul

Promedica24 își respectă angajamentele luate față de angajații și colaboratorii noștri, investind constant în pregătirea acestora prin organizarea de cursuri de perfecționare și workshopuri.

Dacă la începutul anului am organizat workshopul “Tehnici de transfer a pacientului și bolile degenerative ale creierului”, eveniment care s-a bucurat de real succes, dar care s-a axat mai mult pe partea teoretică, acum a venit rândul unui nou curs de perfecționare, de această dată mult mai aplicat.

Noul workshop cu tema „Tehnici practice de îngrijire” va avea loc tot în parteneriat cu Crucea Roșie Arad, în data de 7 iunie, de la ora 16, la sediul Crucii Roșii Arad, din strada Anatol Pavlovici Cehov, nr. 22.

Acest workshop gratuit se adresează atât angajaților și colaboratorilor Promedica 24 cât și tuturor persoanelor interesate care doresc să afle care sunt cele mai cele mai noi metode de transfer și îngrijire a pacientului.
În cadrul acestui curs susținut de către doamna Viorica Țărănu, asistent medical cu vastă experiență în domeniu, participanții vor putea participa la demonstrații practice legate de tehnicile de transfer, prim ajutor sau îngrijirea pacientului imobilizat la pat. Acest curs va fi unul axat pe demonstrații practice, lectorul nostru urmând să vă împărășească din vasta sa experiență cele noi și eficiente metode de îngrijire a pacienților.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii legate de acest workshop, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0357.630017 sau puteți să ne vizitați la sediul nostru din Arad, B-dul Decebal, nr. 2, etaj 2, camera 229.