Retrospectiva anului 2020

11 ianuarie 2021 Redacția Promedica24
Evaluați articolul

2020 a fost, fără doar și poate, o provocare pentru fiecare dintre noi. Modul în care am reușit să ne adaptăm contextului și să facem față cu brio oricărei situații ne-a ajutat anul acesta să ne ducem la final misiunea, aceea de a oferi un loc de muncă sigur și stabil îngrijitoarelor de seniori. Ce a reprezentat 2020 pentru Promedica24?

2514 de călătorii organizate cu succes de echipa Promedica24

În ciuda tuturor restricțiilor și a situațiilor neprevăzute apărute de-a lungul anului, am reușit să organizăm cu succes 2500 de călătorii în Germania și ne-am asigurat că îngrijitoarele de seniori nu vor întâmpina dificultăți pe parcursul călătoriei și șederii lor.

Ne-am preocupat permanent să le oferim o experiență plăcută, încă din primul moment cândau interacționat cu noi și până la întoarcerea de la caz. Am organizat complet călătoriile, de la documentația necesară plecării, până la transportul gratuit tur-retur și ne-am asigurat că toate informațiile sunt transmise la timp către îngrijitoarele de persoanele în vârstă: ce documente personale sunt necesare, care sunt actele pe care Promedica24 le pune la dispoziție pentru călătoria și șederea în Germania, când este plecarea, de unde se face și cu ce mijloc de transport.Astfel, toate cele 2500 de călătorii au fost fost finalizate cu succes.

308 de testări Covid-19

Siguranța îngrijitoarelor și a seniorilor este prioritară pentru noi și, de aceea, am asigurat 300 de teste gratuite pentru persoanele care au ales să lucreze cu Promedica24. Din cauza pandemiei, condițiile de călătorie și de muncă s-au schimbat periodic în funcție de numărul de persoane testate pozitiv în România sau Germania. Acest lucru a determinat adoptarea unor măsuri suplimentare pentru a călători și a lucra în străinătate, măsuri pe care le-am implementat în cel mai scurt timp posibil, asigurând astfel condiții sigure de muncă.

Imediat ce a devenit obligatoriu testul pentru Covid-19, am făcut toate demersurile pentru a asigura testarea gratuită a persoanelor care au plecat la cazuri în Germania. Am demarat procedurile necesare pentru a realiza un parteneriat cu o clinică medicală privată și am asigurat testarea, cu riscuri minime, pentru îngrijitoarele Promedica24.

256 de persoane care au absolvit cursurile de limba germană

Pentru a lucra ca îngrijitoare de seniori în Germania cu Promedica24este necesară cunoașterea limbii germane la nivel cel puțin conversațional. Dar acest lucru, de multe ori, reprezintă un impediment pentru persoanele care vor să lucreze în străinătate din cauză că nu au cunoștințele necesare și nici posibilitatea materială de a le dobândi. Promedica24 s-a asigurat și în 2020 că sprijină persoanele care doresc să lucreze în domeniu și a organizat cursuri de limba germană, 256 de persoane finalizându-le cu succes. Profesori dedicați au susținut în procesul de învățare toți cursanții care s-au înscris și și-au dorit să asimileze cât mai multe informații. La finalizarea cursului, aceștiaau putut merge cu Promedica24 în Germania pentru a lucra în domeniul îngrijirii de seniori.

Cursurile au durat o lună și, în condițiile date, a fost organizate în mediul online. Astfel, am încercat minimizarea interacțiunii umane și am asigurat protejarea tuturor persoanelor implicate.

100% acoperirea cazurilor pe teritoriul Germaniei

Am reușit să oferim locuri de muncă pe tot teritoriul Germaniei. Astfel, am dat posibilitatea alegerii unui caz într-o zonă pe care îngrijitoarea de seniori o prefera, fie pentru că mai locuise în zona respectivă, fie pentru că avea rude sau prieteni acolo. În orașe mari sau zone limitrofe, ne-am asigurat permanent că putem oferi servicii de îngrijire la domiciliu oriunde era nevoie. Deși pandemia a îngreunat circulația în anumite regiuni sau a impus restricții de muncă și călătorie, am reușit să asigurăm toate documentele necesare astfel încât, din România, până la caz, totul să fie organizat.

432.000 de kilometri parcurși de microbuzele Promedica24

Asigurăm transport gratuit pentru îngrijitoarele de seniori care lucrează cu noi și punem la dispoziție microbuzul Promedica24 pentru călătorie. În 2020, am parcurs 400.000 de kilometri România-Germania și Germania-România și am dusîn siguranță la bun sfârșit fiecare călătorie.

Microbuzul Promedica24 este familiarizat deja cu ruta dintre cele două țări și ne bucurăm de fiecare dată când îngrijitoarele noastre ajung cu succes la persoana de care urmează să se ocupe. De aceea, am încercat permanent să îmbunătățim fiecare experiență a angajatelor noastre și facem toate eforturile pentru oferi condițiile necesare unei călătorii plăcute.

366 de zile de activitate neîntreruptă pe perioada pandemiei

Fie că au fost impuse noi restricții, fie că lucrurile s-au mai relaxat, în toate cele 366 de zile ale anului trecutam reușit să avem activitate neîntreruptă. Ne-am mobilizat toate forțele și am învățat să ne adaptăm tuturor condițiilor pentru a reuși să ne îndeplinim fiecare angajament luat, fiecare contract fiind onorat cu succes. Îngrijitoarele de seniori au putut merge la cazuri pe toată perioada anului și am asigurat toate condițiile necesare deplasării.

100 l de dezinfectant utilizat pe durata transportului

Anul acesta transportul persoanelor la și de la caz a reprezentat o responsabilitate crescută,ținând cont de măsurile pe care a trebuit să le luăm, astfel încât să asigurăm protecția pasagerilor. 100 de litri de dezinfectant s-au folosit pe durata transportului în toată această perioadă. Fiecare măsură de igienă a fost tratată cu seriozitate maximă, am încercat să responsabilizăm fiecare pasager și să-i oferim încrederea că va călători în siguranță.

24 de ore din 24, 7 zile din 7 asistență telefonică pentru ajutorul îngrijitoarelor Promedica24

Când te afli într-o țară străină, un angajator care te susține și este alături de tine permanent reprezintă un avantaj important, având siguranța și încrederea că nu ești niciodată singur.

Ne-a preocupat întotdeauna binele angajaților noștri, întrucât ne dorim să le oferim o experiență cât mai plăcută atunci când se află la cazul din Germania. De aceea, serviciul de asistență telefonică 24/24 de ore, 7 zile din 7, a funcționat neîntrerupt tot anul. Îngrijitoarele de seniori au beneficiat de sprijin pentru orice situație neprevăzută au întâmpinat la caz, indiferent de ora la care apelau la acest serviciu. Astfel, ne-am asigurat că vor primi ajutor în cel mai scurt timp posibil și se vor putea baza 24/24 h de sprijin specializat atunci când va fi nevoie.

Mai mult, pe lângă serviciul de asistență telefonică, Promedica24 asigură pentru fiecare îngrijitoareunmanager de contract cu care poate discuta dacă nu se descurcă într-o anumită situație sau dacăa apărut ceva neprevăzut. Coordonatorii cunosc informațiile despre îngrijitoare și știu istoricul cazului, putând să acționeze în cunoștință de cauză pentru a rezolva orice problemă întâmpinată.

80.000 de ore lucrate de echipa Promedica24 pentru a asigura servicii de calitate

Niciun impediment nu ne-a oprit din a oferi servicii de calitate atât seniorilor, cât și îngrijitoarelor și am lucrat neîntrerupt tot anul. 80.000 de ore lucrate de echipa Promedica24 au fost necesare pentru a reuși întotdeauna să oferim cele mai bune servicii, pentru a răspunde prompt solicitărilor venite din partea familiilor seniorilor sau a îngrijitoarelor.Am depus toate eforturile necesare pentru a nu opri activitatea desfășurată și am întreprins toate acțiunile pentru a nu pune în pericol sănătatea angajaților sau clienților noștri. Au fost perioade în care provocările au fost foarte mari, dar muncind împreunăpentru un scop comun, am depășit orice încercare. Promedica24 este despre unitate, despre ajutor reciproc și ne-am bazat întotdeauna pe sprijinul celorlalți, asigurând continuitate în activitatea zilnică și dezvoltându-ne în permanență.

Suntem determinați și în 2021 să ajutăm cât mai multe îngrijitoare să se angajeze și să se bucure de un loc de muncă sigur și stabil, să oferim servicii de calitate seniorilor. Ne dorim ca și anul acesta să ne ducem la bun sfârșit fiecare obiectiv propus și să reușim să oferim o experiență cât mai plăcută îngrijitoarelor pentrupersoane vârstnice care lucrează cu Promedica24.

La finalul unui an cu multe provocări pe care suntem bucuroși că le-am depășit cu bineîmpreună, suntem recunoscători fiecărei persoane care a făcut parte din echipa noastră și care a reușit să se implice activ!