Bine te-am găsit, Oradea! Din 17 Decembrie te așteptăm pe strada General Gheorghe Magheru, nr. 22!

19 decembrie 2018 Redacția Promedica24
Evaluați articolul

Promedica24, lider european în domeniul serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice, anunță deshiderea unei noi filiale la Oradea, în județul Bihor. Persoanele interesate de un loc de muncă în domeniul îngrijirii vârstnicilor în Germania pot obține mai multe informații legate de beneficiile pe care le pot obține lucrând cu Promedica24 la telefonul 0359 22 80 42 sau la sediul nostru, din strada General Gheorghe Magheru, nr. 22.

În momentul de față Promedica24 are deschise opt filiale în țara noastră, respectiv la Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea, Reșița, Sibiu și Târgu Mureș.

Promedica24 oferă locuri de muncă pentru îngrijitori persoane vârstnice în Germania, viitorii colaboratori fiind nevoiți să îndeplinească doar două condiții esențiale. Astfel, noi căutăm persoane serioase, care să poată purta o conversație în limba germană cu persoana îngrijită și care au experiență minimă în acest domeniu. Promedica24 asigură instruirea persoanelor și, mai mult, organizăm cursuri de limba germană pentru potențialii colaboratori care nu cunosc limba, dar care doresc să lucreze cu noi. De asemenea, Promedica24 se ocupă de toate formalitățile legale și toate taxele și contribuțiile sunt plătite de către Promedica24.

14 ani de activitate și 36.000 de îngrijitoare angajate

Promedica24 este o companie cu capital polonez, având peste 14 ani de activitate și peste 36.000 de îngrijitori angajați pentru piața germană și din Regatul Unit. Succesul companiei noastre este dat de faptul că oferim colaboratorilor noștri condiții de muncă legale și sigure, dar și un pachet salarial și de beneficii avantajos. Astfel, pe lângă remunerația și bonsurile consistente, îngrijitorii Promedica24 mai beneficiază și de cazare și masă gratuite, transport plătit de către angajator din localitatea de domiciliu până acasă la client, asistență 24 de ore din 24, dar și asigurare privată de sănătate.