Siguranța și sănătatea îngrijitorilor– Prioritate pentru Promedica24!

6 noiembrie 2020 Redacția Promedica24
Evaluați articolul

Din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 la nivelul întregii Europe dorim să vă informăm că Promedica24 a întreprins o serie de acțiuni pentru a minimiza riscul de infecție pentru îngrijitorii noștri, aceste măsuri fiind luate în concordanță cu reglementările naționale, atât ale statului român cât și ale statului german.

Promedica24, în calitate de angajator responsabil asigură gratuit testul pentru COVID-19 pentru toți îngrijitorii care merg în Germania. Prin această acțiune dorim să le arătăm nu numai angajaților noștri, ci și persoanelor care doresc să înceapă să lucreze cu noi, că siguranța îngrijitorilor noștri este prioritară pentru Promedica24.

Începând cu luna octombrie, statul german a impus obligativitatea testării pentru COVID-19 și prezentarea testului cu valoare negativă la intrarea pe teritoriul Germaniei pentru toate persoanele care doresc să lucreze acolo. Testul trebuie realizat în România cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul statului german, prezentarea rezultatului negativ reprezentând o condiție esențială pentru toate persoanele care doresc să lucreze acolo, dar și pentru evitarea carantinării pentru o perioadă de 14 zile.

Toate testele sunt efectuate în laboratoare specializate, recunoscute la nivel național (Synevo, Regina Maria, Sante, Poliana, Gral Medical, Alpha Center, etc.) pe cheltuiala Promedica24.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți probleme legate de programarea la centrele de recoltare pentru testul COVID-19 sau faptul că o să trebuiască să așteptați la cozi lungi. Echipa Promedica24 se va ocupa de toate aceste detalii, colegii noștri urmând să stabilească programarea pentru dumneavoastră!

În această perioadă Promedica24 a luat mai multe măsuri pentru a ne asigura că dumneavoastră, îngrijitorii noștri, veți călători și munci în siguranță pe teritoriul Germaniei:

  • Test gratuit Covid-19 înainte de plecare;
  • Planificarea completă a călătoriei
  • Controlul temperaturii corpului înainte de urcarea în minibusul Promedica24
  • Respectarea măsurilor de igienă în fiecare etapă a procesului de selecție
  • Contact constant cu Promedica24 pe toată durata contractului