APLICĂ ACUM!

Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment + mai multe
Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Mai multe

Probabil te întrebi cine îți poate oferi această oportunitate?

La Promedica24 ai posibilitatea de a participa la cursurile de limbă germană pentru începători!
Din anul 2020 peste 4000 de persoane s-au înscris la cursurile noastre on-line de limbă germană în vederea obținerii unui loc de muncă în Germania la îngrijire vârstnici. Durata cursului de limbă germană este de 3-4 săptămăni.

Cursul nostru de limbă germană este special conceput pentru cei care lucrează în domeniul îngrijirii vârstnicilor. Vei învăța vocabular specific, fraze utile și conversații relevante pentru situații din viața reală. Cu ajutorul nostru, vei deveni mai încrezător în comunicarea cu pacienții.

Beneficiile ofertelor de muncă în cadrul companiei Promedica24:

Pe tine ce te motivează la un loc de muncă?

Acest loc de muncă este perfect pentru 3 categorii de oameni:

  1. Oamenii care vor să câștige mai mulți bani lucrând cu forme legale în Germania.
  2. Oamenii care caută un loc de muncă permanent sau sezonier - vor să se dedice acestui domeniu în vederea unei cariere de viitor - vor să câștige bani mai mulți într-un timp scurt ca să poate petrece mai mult timp acasă cu familia.
  3. Nu se tem să facă o schimbare pentru a putea beneficia de o altă condiție financiară.

Îți oferim 100% garanția siguranței, unui loc de muncă cu forme legale, suport pe toată durata plecării

De 18 ani suntem mândri că reușim să stabilim standardele de profesionalism în branşă, fiind astfel fideli misiunii noastre. Ne distingem prin experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenția maximă la nevoile clienţilor noştri. Pentru noi, fiecare persoană este unică şi de aceea fiecare persoană este abordată individual, însă cu aceeași atenție.

Prestăm servicii de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei și Marii Britanii. În numele lor căutăm și pregătim în acest domeniu candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și siguranța locului de muncă. Peste 40.500 de îngrijitoare şi îngrijitori s-au decis să colaboreze cu noi, oferindu-ne încrederea lor.

Aplică acum pentru a câștiga un salariu avantajos

Sună la

0316 301 555