Nu-ți ajung banii? Avem o soluție pentru tine!

Poți câștiga până la 2400 de EURO + un bonus de 500 euro in 62 de zile!

APLICĂ ACUM!

Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment + mai multe
Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Mai multe

Cauți o soluție ca să câștigi bani mai mulți? Sau doar ai nevoie de o sumă mare de bani în perioada următoare?

Oameni care vor să câștige un venit lunar substanțial ne contactează zilnic pentru a primi o ofertă de muncă avantajoasă! Cunoști limba germană la nivel conversational și vrei să câștigi un salariu avantajos? Ofertele noastre de muncă pornesc de la 1800 de euro până la 2400 de euro + un bonus de 500 de euro (în funcție de nivelul de limbă germană și de experiență) pentru un contract de 62 de zile! Pentru persoanele care nu cunosc limba germană sau vor să-și îmbunătățească nivelul de cunoștiințe, oferim cursuri de limba germană - gratuit - în format online și îți garantăm după finalizarea cursului obținerea unui loc de muncă și a unui salariu avantajos

Acest salariu ți se pare imposibil? Probabil te întrebi cine îți poate oferi această oportunitate?

Răspunsul este simplu. Oamenii care căștigă salariu prezentat mai sus lucrează la îngrijitoare/îngrijitori pentru seniori în Germania:

Pe tine ce te motivează la un loc de muncă?

Acest loc de muncă este perfect pentru 3 categorii de oameni:

  1. Oamenii care vor să câștige foarte mulți bani sau pur și simplu s-au săturat să muncească mult pe bani puțini.
  2. Oamenii care caută un loc de muncă permanent sau sezonier - vor să se dedice acestui domeniu în vederea unei cariere de viitor - vor să câștige bani mai mulți într-un timp scurt ca să poate petrece mai mult timp acasă cu familia.
  3. Nu se tem să facă o schimbare pentru a putea beneficia de o altă condiție financiară.

Îți oferim 100% garanția siguranței, unui loc de muncă cu forme legale, suport pe toată durata plecării

De 16 ani suntem mândri că reușim să stabilim standardele de profesionalism în branşă, fiind astfel fideli misiunii noastre. Ne distingem prin experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenția maximă la nevoile clienţilor noştri. Pentru noi, fiecare persoana este unică şi de aceea fiecare persoană este abordată individual, însă cu aceeași atenție.

Prestăm servicii de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Poloniei. În numele lor căutăm și pregătim pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și organizarea plecării în străinătate. Peste 40.500 de Îngrijitoare şi Îngrijitori s-au decis să colaboreze cu noi, oferindu-ne încrederea lor.

Numărul de locuri de muncă este limitat

Muncește în siguranță

Din cauza cazurilor depistate cu COVID-19, am implementat o nouă modalitate de recrutare, de transport și am impus sandarde de protecție a sănătății pentru a vă garanta siguranța:

Aplică acum pentru a câștiga un salariu avantajos

Sună la

0316 301 555