Cazuri confirmate, siguranță, stabilitate!

Lucrează ca îngrijitoare de seniori în Germania!
SALARIU 1600 EURO / LUNĂ.

APLICĂ ACUM!

Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment + mai multe
Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Mai multe

Lucrează cu Promedica24 și vei beneficia de

 • Un loc de muncă sigur și stabil
 • Salariu atractiv
 • Asigurare medicală privată pe teritoriul Germaniei
 • Îți vom organiza călătoria și vom rezolva toate formalitățile
 • Oferim transport gratuit până acasă la pacient, dar și cazare și masă
 • Îți oferim susținerea noastră 24/24h pe tot parcursul șederii. Vom ține legătură cu tine în permanență
 • Cursuri de limba germană și de îngrijire
 • Fără comision!

Promedica24 este un angajator corect în care poți avea încredere

 • Avem experiență vastă în domeniu. Suntem activi pe această piață de peste 14 ani
 • Deținem cea mai mare bază de oferte de lucru pentru îngrijitori. Nu trebuie să aștepți pentru plecare
 • Au colaborat cu noi deja peste 35.000 de îngrijitori, iar una din patru persoane a fost angajată în urma unei recomandări
 • Recrutăm pe întreg teritoriul României!

Muncă în siguranță pentru tine

Având în vedere incidența mai mare de COVID-19, am implementat următoarele standarde noi privind recrutarea, deplasarea și munca în Germania:

Pacienții și familiile acestora au fost informați cu privire la recomandările noastre. Aceștia vor avea grijă de sănătatea pacientului și a îngrijitorului. În cazul apariției simptomelor de îmbolnăvire - atât la pacient, cât și la îngrijitor, ambii vor primi cea mai bună și rapidă asistență din partea serviciilor medicale.
Fiecare îngrijitor este asigurat privat la compania ERGO și posedă cardul european. Aceste asigurări permit accesarea serviciilor medicale peste hotare.
Managerii noștri de contracte mențin legătură constantă cu tine. De asemenea, ai la dispoziție infolinia de urgență a companiei noastre (24h din 24h).

Promedica24 angajează în continuare îngrijitori pentru muncă în Germania?

Promedica24 nu încetează să angajeze îngrijitori noi, să organizeze plecări și să furnizeze servicii de îngrijire pentru clienții și pacienții săi. Totuși, având în vedere situația actuală din țară și întreaga Europa, legată de incidență mai mare de îmbolnăviri cu COVID-19, am implementat standardele noi de prelucrare a aplicărilor din partea candidaților. De asemenea, am aplicat reguli noi referitoare la siguranța călătoriei și muncă la caz. Transportul către Germania este realizat cu microbuzele proprii, fără expunere la contact cu multe persoane. În interiorul microbuzuli se află cel mult 5 sau 6 pasageri, precum și șoferul.

Cum procedez dacă mă voi îmbolnăvi în străinătate și voi avea nevoie de ajutor medical?

Fiecare îngrijitor este asigurat privat la compania ERGO și posedă cardul european. Aceste asigurări permit accesarea serviciilor medicale peste hotare. Dacă îngrijitorul nostru necesită o consultație medicală și este vorbitor de limba germană, acesta poate beneficia de o consultație medicală telefonică sau poate anunța ERGO despre problema medicală apărută. După ce asigurătorul îi va cere mai mult informații, se va stabili o procedură și se va propune o programare pentru vizită medicală pe teritoriul Germaniei. Nr. de telefon al centrului de urgențe ERGO (24h/24h): 0048 58 309 11 00. Dacă îngrijitorul nu vorbește bine limba germană, este suficient să anunțe Promedica24 despre problema apărută, iar aceasta va intermedia în comunicarea cu ERGO .

După consultație medicul va hotărî dacă este vorba de o răceală sau gripă obișnuită, sau dacă trebuie făcut testul pentru coronavirus. Apoi va elibera recomandări. Rezultatul testului se cunoaște de cele mai multe ori în 24h, iar dispoziții ulterioare le transmite reprezentantul Bundesministerium für Gesundheit (Ministerul Sănătății). În funcție de rezultatul testului, precum și intensitatea simptomelor, se recomandă izolarea la domiciliu timp de 14 zile, sau, dacă este cazul, într-un alt loc indicat.

Orice fel de întrebare legată de suspiciunea infectării cu coronavirus la îngrijitorii noștri aflați în DE, sau la pacienți, precum și în legătură cu rezultatele testelor făcute la persoanele din preajma acestora, pot fi trimise la adresa internă: ERGO-ERV@promedica24.pl. Corespondența este prelucrată de echipa care de zi cu zi se ocupă cu îmbolnăvirile îngrijitorilor aflați în străinătate, precum și cu colaborarea cu asigurătorul. Infoliniile din Germania la care se pot primi informații legate de coronavirus:
• 0 8000 11 77 22
• 00 49 30 34 64 65 100
• 115

Ce fel de măsuri de prevenție întreprind pacienții și familiile acestora pentru a nu contracta virusul?

Pacienții și familiile acestora au fost informați cu privire la recomandările noastre. Aceștia vor avea grijă de sănătatea pacientului și a îngrijitorului. În cazul apariției simptomelor de îmbolnăvire - atât la pacient, cât și la îngrijitor, ambii vor primi cea mai bună și rapidă asistență din partea serviciilor medicale.

Asigurarea mea de sănătate acoperă tratamentul efectuat în Germania în cazul infectării cu coronavirus?

Îngrijitorii noștri au două asigurări. Prima, datorită plății cotizațiilor pentru asigurări sociale și de sănătate în Polonia care permite eliberarea cardului european. Apoi, pe timpul întregii șederi în străinătate toți îngrijitorii noștri au o asigurare privată de călătorie la compania ERGO (fostă ERV). Polița de la această companie este valabilă pe toată durata plecării cu Promedica24. Ambele asigurări permit beneficierea de îngrijiri medicale în țăra în care îngrijitorii prestează servicii. De asemenea, conform dispozițiilor Organizației Mondiale a Sănătății privind coronavirusul, fiecare țară este obligată să ia măsuri preventive (teste, carantină) și să acorde tratamentul corespunzător tuturor persoanelor afectate, în cadrul eforturilor de a limita răspândirea virusului.