Noutăți

  1. Ingrijire batrani >
  2. Bine te-am găsit, Iași! Din 18 decembrie te așteptăm pe strada Zugravi, nr. 24!

Promedica24, lider european în domeniul serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice, a pregătit o surpriză pentru locuitorii municipiului Iași în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, la mijlocul lunii decembrie am inaugurat a șasea filială din România, la Iași, primul birou din regiunea Moldovei. Deschiderea noii sucursale face parte dintr-un amplu proiect de extindere a activității companiei noastre în România, în momentul de față Promedica24 având deschise cinci filiale în țara noastră, respectiv la Arad, Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu Mureș și București. Noul sediul al companiei este situat în municipiul Iași, pe strada Ziadari, nr. 24 (fosta clădire Petrom). Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 004 0332 63 00 38

În cadrul acestei filiale, potențialii colaboratori vor putea afla informații relevante despre meseria de îngrijitor persoane vârstnice, dar și care sunt avantajele și beneficiile pe care le pot obține dacă lucrează cu Promedica24. Compania noastră oferă locuri de muncă pentru îngrijitori persoane vârstnice în Germania, viitorii colaboratori fiind nevoiți să îndeplinească doar două condiții esențiale. Astfel, noi căutăm persoane serioase, care să poată purta o conversație în limba germană cu persoana îngrijită și care au experiență minimă în acest domeniu. Promedica24 asigură instruirea persoanelor și, mai mult, organizăm cursuri de limba germană pentru potențialii colaboratori care nu cunosc limba, dar care doresc să lucreze cu noi. De asemenea, Promedica24 se ocupă de toate formalitățile legale și toate taxele și contribuțiile sunt plătite de către Promedica24.

13 ani de activitate și 32.000 de îngrijitoare angajate

Promedica24 este o companie cu capital polonez, având peste 13 ani de activitate și peste 600 de angajați și colaboratori la nivel european. De la înființare și până acum, Promedica24 a angajat peste 32.000 de îngrijitori pentru piața poloneză, germană și din Regatul Unit, succesul companiei fiind dat de faptul că oferă colaboratorilor condiții de muncă legale și sigure, dar și un pachet salarial și de beneficii avantajos. Astfel, pe lângă remunerația și bonsurile consistente, îngrijitorii Promedica24 mai beneficiază și de cazare și masă gratuite, transport plătit de către angajator din localitatea de domiciliu până acasă la client, asistență 24 de ore din 24, dar și asigurare privată de sănătate.


Ia legătura cu noi:

0 316 301 555


luni - vineri / 09:00 - 17:00

Lasă datele tale, te vom suna!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
exemplu: 316 301 555

Promedica24 agenții

 
Va invitam sa vizitati una dintre agențiile noastre din România.
Verifică