1. Ingrijire batrani >
 2. Noutăți >
 3. Fondul Financiar al Angajatului

Fondul Financiar al Angajatului

02-08-2019 Noutăți
 

Conform Legii despre Fondul Financiar al Angajatului din data de 4 octombrie 2018 (M.O. din 2018 alin.2215 cu modificările ulterioare), Grupul Promedica24 va implementa programul Fondul Financiar al Angajatului, numit mai departe FFA.

 


Actualizare din 14.08.2019

Stimată doamnă/Stimate domnule,

Vă informăm că votarea candidaților pentru reprezentarea angajaților în alegerea instituției financiare care să administreze Fondurile Financiare ale Angajaților se va încheia în data de 19-08-2019. Vă invităm să participați la votare prin intermediul chestionarului care vă va fi trimis prin SMS sau e-mail. Rezultatele votării se vor face cunoscute până la data de 22-08-2019.

 


Actualizare din 12.08.2019

Stimată doamnă/Stimate domn,

Mai jos vă facem cunoscută lista persoanelor care și-au exprimat dorința de a candida pentru reprezentarea angajaților în alegerea instituției financiare care să administreze Fondurile Financiare ale Angajaților. Votarea candidaților se va desfășura în perioada 14-08-2019 – 16-08-2019. Vă invităm să participați la votare prin intermediul chestionarului care vă va fi trimis prin SMS sau e-mail. Rezultatele votării se vor face cunoscute până la data de 22-08-2019.

 

Promedica24 Staff EU sp. Z o.o. sp.k (personalul de îngrijire)

 • Barbara Nikończuk
 • Dorota Smolarczyk
 • Maria Salomonowska
 • Urszula Politowska

 


Informații din 12.08.2019

Fondul Financiar al Angajatului este o modalitate nouă de a face economii pe termen lung, iar resursele financiare acumulate prin acest program pot fi utilizate după încheierea activității pe piața muncii. Banii acumulați în cadrul acestui program vor proveni din 3 surse: contribuția angajatului, contribuția angajatorului, precum și subvențiile din partea statului. Programul FFA va cuprinde toate persoanele care contribuie la asigurări sociale – persoanele anagajate cu contract de muncă sau contract de prestări servicii. Fondurile acumulate în cadrul programului FFA sunt o proprietate privată a angajatului.

Ce trebuie să știți despre FFA?

 • Aderarea la FFA este una automată pentru cei cu vârstă cuprinsă între 18 și 54 de ani. Începând cu vârstă de 55 de ani, trebuie depusă o declarație privind aderarea la acest program.
 • Implicarea în FFA este una voluntară, prin urmare puteți renunța la participare în acest program.
 • Valoarea contribuțiilor transferate în fondul individual constituie 3,5% din remunerația dvs. (1,5% provenind de la angajator, 2% de la angajat), plus subvenția corespunzătoare din partea statului.
 • Banii acumulați în fondul individual sunt proprietatea dvs.

Etapele implementării programului în cadrul Grupului Promedica24:

 1. Selectarea angajaților care vor reprezenta întregul colectiv în alegerea instituției financiare care va deservi FFA din Grupul Promedica24.
 2. Reprezentanții vor fi selectați în conformitate cu prevederile
 3. Modalitatea de a selecta reprezentanții:
  1. Depunerea declarației cu privire la candidare. Cei care vor să candideze trebuie să trimită un e-mail conform prevederilor din Regulament. Anunțarea despre candidare se poate face în intervalul de 3 zile lucrătoare de la data obținerii informației în această privință prin e-mail sau SMS.
  2. Votarea candidaților. Lista candidaților va putea fi consultată la chestionarul de votare electronic, iar votarea poate fi efectuată în decursul a 3 zile lucrătoare de la data obținerii chestionarului.
  3. Publicarea rezultatelor votării pe pagina www.promedica24.ro în termen de 5 zile lucrătoare după finalizarea votării.
 4. Consultarea cu reprezentanții selectați cu privire la ofertele instituțiilor financiare care deservesc FFA.
 5. Selectarea instituției financiare.
 6. Desfășurarea campaniei de informare adresate angajaților.

Informăm că implementarea programului FFA în cadrul Grupului Promedica24 nu este o inițiativă internă a companiei Promedica24, ci aplicarea Legii în vigoare. In cazul in care aveți întrebari, vă rugăm să vă faceți cunoscuți cu informația de pe site-ul oficial https://www.mojeppk.pl/. Site-ul a fost creat de către Polski Fundus Rozwoju SA și reprezintă unica sursă veridică de informare cu privire la FFA.

Vă mulțumim pentru familiarizarea cu informațiile de mai sus și vă invităm să participați la votarea reprezentanților.

 

Muncă legală și sigură în Germania în domeniul îngrijirii vârstnicilor

 • Salarii și bonusuri atractive
 • Transport, cazare și masă gratuite
 • Asigurarea completă a călătoriei
 • Asigurare privată de sănătate
 • Asistență 24/24
 • Cursuri gratuite de limba germană
Aplică acum! »

Lasă datele tale, te vom suna!

Fields with * are required
exemplu: 316 123 456

Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment mai multe+ trimițând un e-mail la: datepersonale@promedica24.ro sau prin telefon la numărul: +40316302347, sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.-ascunde

Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Mai multe

Ofertele de locuri de muncă prezentate

Ingrijitor persoane varstnice, Essen

Data plecării: 2019-10-01

Perioada de ședere: 6 săptămâni

Localizare: Essen, Germania

Cunoașterea limbii străine: Medie

Detalii

Ingrijitor persoane varstnice, Bielefeld

Data plecării: 2019-10-01

Perioada de ședere: 6 săptămâni

Localizare: Bielefeld, Germania

Cunoașterea limbii străine: Foarte bună

Detalii

Urgent! Ingrijire batrani Germania, Dusseldorf

Data plecării: 2019-09-30

Perioada de ședere: 1 lună

Localizare: Dusseldorf, Germania

Cunoașterea limbii străine: Medie

Detalii