1. Ingrijire batrani >
  2. Noutăți >
  3. Bine te-am găsit, Reșița! Din 10 Septembrie te așteptăm pe strada Mihai Eminescu, nr.4!

Bine te-am găsit, Reșița! Din 10 Septembrie te așteptăm pe strada Mihai Eminescu, nr.4!

17-09-2018
 

Promedica24, lider european în domeniul serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice, anunță deshiderea unei noi filiale la Reșița, în județul Caraș-Severin. Persoanele interesate de un loc de muncă în domeniul îngrijirii vârstnicilor în Germania pot obține mai multe informații legate de beneficiile pe care le pot obține lucrând cu Promedica24 la telefonul 0355.630006 sau la sediul nostru, din strada Mihai Eminescu, nr. 4, etajul 2, birou 3A.

În momentul de față Promedica24 are deschise șase filiale în țara noastră, respectiv la Arad, București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Târgu Mureș.

Promedica24 oferă locuri de muncă pentru îngrijitori persoane vârstnice în Germania, viitorii colaboratori fiind nevoiți să îndeplinească doar două condiții esențiale. Astfel, noi căutăm persoane serioase, care să poată purta o conversație în limba germană cu persoana îngrijită și care au experiență minimă în acest domeniu. Promedica24 asigură instruirea persoanelor și, mai mult, organizăm cursuri de limba germană pentru potențialii colaboratori care nu cunosc limba, dar care doresc să lucreze cu noi. De asemenea, Promedica24 se ocupă de toate formalitățile legale și toate taxele și contribuțiile sunt plătite de către Promedica24.

14 ani de activitate și 35.000 de îngrijitoare angajate

Promedica24 este o companie cu capital polonez, având peste 14 ani de activitate și peste 35.000 de îngrijitori angajați pentru piața germană și din Regatul Unit. Succesul companiei noastre este dat de faptul că oferim colaboratorilor noștri condiții de muncă legale și sigure, dar și un pachet salarial și de beneficii avantajos. Astfel, pe lângă remunerația și bonsurile consistente, îngrijitorii Promedica24 mai beneficiază și de cazare și masă gratuite, transport plătit de către angajator din localitatea de domiciliu până acasă la client, asistență 24 de ore din 24, dar și asigurare privată de sănătate.

 

Muncă legală și sigură în Germania în domeniul îngrijirii vârstnicilor

  • Salarii și bonusuri atractive
  • Transport, cazare și masă gratuite
  • Asigurarea completă a călătoriei
  • Asigurare privată de sănătate
  • Asistență 24/24
  • Cursuri gratuite de limba germană
Aplică acum! »

Lasă datele tale, te vom suna!

Fields with * are required
exemplu: 316 123 456

Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment mai multe+ trimițând un e-mail la: datepersonale@promedica24.ro sau prin telefon la numărul: +40316302347, sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.-ascunde

Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Mai multe

Ofertele de locuri de muncă prezentate

Ingrijitor persoane varstnice, Essen

Data plecării: 2019-10-01

Perioada de ședere: 6 săptămâni

Localizare: Essen, Germania

Cunoașterea limbii străine: Medie

Detalii

Ingrijitor persoane varstnice, Bielefeld

Data plecării: 2019-10-01

Perioada de ședere: 6 săptămâni

Localizare: Bielefeld, Germania

Cunoașterea limbii străine: Foarte bună

Detalii

Urgent! Ingrijire batrani Germania, Dusseldorf

Data plecării: 2019-09-30

Perioada de ședere: 1 lună

Localizare: Dusseldorf, Germania

Cunoașterea limbii străine: Medie

Detalii