Ingrijire batrani strainatate

  1. Ingrijire batrani >
  2. Ingrijire batrani strainatate >
  3. Opiniile îngrijitoarelor

Opiniile îngrijitoarelor care colaborează cu Promedica24

Am făcut totul cu atâta dragoste și ușurință ca pentru mama mea,  pentru mine orice efort merită, pentru că satisfacția e maximă. Mulțumesc Promedica24, căci din întâmplare v-am găsit și mi-ați dat ocazia să devin ceea ce sunt: un om demn, iubitor, cu putere mare de a dărui mult și a-i face pe alții fericiți. Sunt fericită și mândră de mine căci am devenit om. Cu tot respectul pentru Promedica24.

Pîrvu Eleonora - Cristina
Pîrvu Eleonora - Cristina

Mulțumesc Promedica24 pentru șansa oferită de a trăi în alt mediu, de a cunoaște persoane noi. M-am împrietenit cu familia, am cunoscut persoane noi, iar acum am mulți prieteni.

Elisabeta Potcoavă
Elisabeta Potcoavă

Doresc tuturor celor care nu au descoperit încă firma Promedica24 să o facă, deoarece merită și vor avea satisfacții morale și material, reușind să aline suferințele celor bolnavi, cu suflete de copii, punând puțină dragoste, răbdare și bucurie în îngrijrea celor bolnavi.

Lupșe Hoban Anuca
Lupșe Hoban Anuca

Pentru mine, Promedica24 a fost ca un colac de salvare și pe această cale vă mulțumesc, vă mulțumesc pentru corectitudinea dumneavoastră, pentru faptul că mi-ați schimbat viața în bine tocmai când eram la ananghie. Vă mulțumesc din suflet pentru șansa de a lucra la dumneavoastră. Încurajez pe această cale și alte persoane să încerce.

Bode Silvia
Bode Silvia

Sunt mândră că lucrez la Promedica24, am multe prietene și le sfătuiesc să încerce și ele. Mulțumesc Promedica24 pentru tot, pentru viața mai bună și pentru felul în care am putut să mă schimb și astfel am devenit un om mai bland și cu mai multă răbdare.

Konradt Dogmar
Konradt Dogmar

Sunt hotărât să rămân la Promedica24 atât timp cât voi putea să muncesc, pentru că am un salariu bun, asigurare medicală, punctualitate la plată și seriozitatea acestei firme este lucrul pe care îl apreciez cel mai mult, iar în perioada când muncesc, Promedica24 se interesează în permanență de situația mea.

Marciuc Ioan Constantin
Marciuc Ioan Constantin

Sunt mulțumită de colaborarea cu firma Promedica24. Mă simt protejată pe deplin și am controlul asupra propriei mele vieți. După plecarea mea în Germani, coordonatoarea mea a ținut permanent legătura cu mine. Plata salariului vine la timp. Activitățile personalului Promedica24 îndeplinesc toate așteptările și aspirațiile mele. Vă doresc toate cele bune.

Halina Mieszko
Halina Mieszko

Firma Promedica24 merită să fie recomandată. Plusul este punctualitatea plății. Atuul companiei este asigurarea unui transport bun. Am călătorit cu firma Pletl, o firmă foarte bună. Chiar daca nu am avut bilet la firma Pletl, problema s-a rezolvat foarte repede și usor. Au contactat firma Promedica24 și în câteva minute am primit biletul. Plecând cu Promedica24 mă simt în siguranță și mă pot baza pe ajutorul firmei.

Małgorzata Szumska
Małgorzata Szumska

Contact bun cu coordonatorul a fost important, faptul că putem să primim o părere, informații, ajutor, este important mai ales la prima plecare, așa cum a avut loc în cazul meu. Contractul a fost unul exigent, dar datorită serviciului bun din partea personalului Promedica24, am reușit să-l închei cu succes și cu foarte bune referințe. De abia aștept umătoarea plecare.

Halina Adolp
Halina Adolp

Sunt foarte satisfăcută de colaborarea cu firma Promedica24. Foarte bine organizează plecarea la locul  din Germania și întoarcerea în Romania. Firma este non stop în contact cu mine în timp ce mă aflu în Germania. Persoanele care lucrează la Promedica24 sunt foarte simpatice și ajutătoare în orice situații.

Katarzyna Grochwina
Katarzyna Grochwina

De aproape un an fac parte (cu mare drag) din familia Promedica24. Primul caz ce mi s-a prezentat de către personalul firmei, a fost întocmai și la fața locului. La început, ca orice om care urmează să plece printre străini, am avut tot felul de gânduri, temeri etc. Din punct de vedere al organizării călătoriei, asigurării și pe toată perioada șederii în străinătate, personalul Promedica24 a fost trup și suflet lângă mine, sprijin atât moral cât și financiar. Personalul Promedica24 s-a interesat de mine, daca locul și cazul sunt conform descrierii lor, dacă sunt în regulă, cum mă înțeleg cu persoana la care îmi desfășor activitatea. Regretul pe care îl am este că nu am descoperit această firmă mai demult, dar niciodata nu e prea târziu. Sunt cum nu se poate mai mulțumită de munca pe care o fac, deja am fost a doua oară la acest caz, fiind vorba de o doamnă taaare drăaguță, de la început s-a produs o chimie între noi, înțelegere și numai lucruri bune și frumoase pot să spun. Pe timpul șederii am avut un mic interviu telefonic cu conducerea din Polonia și ce pot să spun e că persoana de la celălalt capăt al firului a fost foarte mulțumită de mine, cum am vorbit, felul meu prietenos de a fi, iar după o săptămână a avut plăcerea de a ne vizita acasă, dorind să mă cunoască personal, atât pe mine cât și pe doamna de care am grijă, iar ca rezultat…urmează o mărire de salariu, pe care spunea dânsa…..o merit!!! Cu toată sinceritatea vă spun că în Germania, la această doamnă, mă simt ca acasă, de fapt e a doua mea casă și mulțumesc Promedica24 pentru asta !!!

Liliana Radu
Liliana Radu

Am ales Promedica24 după mai bine de 3 luni de căutări pe internet,  în urmă cu un an când am decis că trebuie sa ies din țară pentru a beneficia de un salariu decent, deși  am terminat o facultate, avem o mică afacere de familie (SRL), dar veniturile sunt insuficiente pentru a acoperi cheltuielile. Pentru mine, faptul că am putut pleca în Germania fără a avea nevoie de o sumă de bani, pe care de altfel nu o aveam și nu o puteam obține decât prin împrumut sau credit bancar, a venit ca o mănușă și m-a motivat o dată în plus să aleg această firmă.  Acum, după un an de zile, aș putea rezuma clasificând câteva din punctele forte ale Promedica24: nu se percepe comision de intermediere, transportul dus-întors în Germania este gratuit, punctualitate în plata salariului, bonusuri pentru zilele de sărbătoare lucrate. Mulțumesc celor din administrația  poloneză cât și a celor din România pentru tot ceea ce fac ca acest mecanism să funcționeze atât de bine astfel încât să ne ofere în continuare această oportunitate de venituri suplimentare legale.

Edith Steiner
Edith Steiner

În calitate de angajată în cadrul firmei Promedica24, mă declar foarte mulțumită de serviciile de care am beneficiat din partea firmei în colaborarea mea de până acum, după aproape 5 luni. Sper ca pe viitor să menținem aceeași relație strânsă și pot spune că punctualitatea, perseverența și încrederea sunt cuvintele care definesc cel mai bine firma în cadrul căreia îmi desfășor activitatea. Am avut parte de suport informațional și financiar în perioada de desfășurare a contractului și nu aș vrea să se schimbe nimic. Recomand cu siguranță și altor persoane serviciile Promedica24, deoarece eu am beneficiat de competența personalului și sper să găsim împreuna, în continuare, soluționarea tuturor problemelor care vor apărea pe parcurs.

Anca-Florina Mihulet
Anca-Florina Mihulet

Am început colaborarea cu firma Promedica24 din data de 10 februarie 2014, când am plecat pentru prima dată în Germania, la Nurnberg. Până acum totul a decurs perfect, am fost așteptată la autogară de către un reprezentant al firmei și condusă la familia pentru care lucrez, sunată săptămânal și întrebată dacă totul este în regulă aici, iar salariul este livrat la timp în cont. Reprezentanții firmei din țară și din Germania au dat dovadă de seriozitate, profesionalism și corectitudine. Mulțumesc firmei Promedica24.

Constantina Lidia Radu